Boerema Elektro RTV

Wie zijn we


Bedrijfs profiel
In 1954 begon Boerema Elektro in een al sinds 1911 bestaand elektrobedrijf aan de Kerkstraat in Muntendam met een elektro-installatiebedrijf c.q. elektrowinkel.  
  
In 1960 werd het bedrijf verplaatst naar een nieuw gebouwd winkelpand aan de Middenweg, waar de verkoop van kleurentelevisies, was- en koel apparatuur echt goed op gang kwam.  
Het was ook toen al belangrijk om de reparatie en service goed in orde te hebben en dat heeft Boerema nog steeds als devies.
Het blijkt dat dit nog steeds gewaardeerd wordt door een grote groep klanten aangezien de verkoop van was- en koelapparatuur de laatste jaren weer een stijgende lijn vertoont.
Inbouwapparatuur is een steeds belangrijkere vervangingsmarkt geworden waarbij de apparatuur, voor een concurrerende prijs, vlot ingebouwd kan worden. 
Led televisies worden compleet geïnstalleerd en speelklaar afgeleverd. 
 
Aangezien er steeds meer apparatuur bij de klant thuis of telefonisch wordt verkocht heeft Boerema besloten de winkel vanaf 1 januari 2016 alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag open te hebben. Op de andere dagen is Boerema altijd telefonisch of via email bereikbaar en wordt een aangemelde reparatie, indien mogelijk, nog dezelfde dag uitgevoerd of kan een verkoop afspraak worden gemaakt. 




Mededelingen


Openingstijden 
 
Donderdag & Vrijdag  09.00 - 12.00 en 13.00 - 18.00 uur
 
Zaterdag  09.00 - 16.00 uur



Kwaliteit is voor ons "voldoen aan de verwachtingen van de klant".